Penny uit Rijdende Rechter in tranen bij RTL Boulevard

© RTL

Penny en Ron Lebski zijn na de uitzending van de Rijdende Rechter dinsdag bedolven onder de reacties. Het markante Brunssumse duo deed woensdag zijn verhaal bij RTL Boulevard.

Redactie

Penny kon in het showbizzprogramma haar tranen amper bedwingen. "Er werd zoveel over ons geroddeld in de buurt", snikte Penny. "Onze buren zorgden ervoor dat wij in Brunssum te boek staan als twee asocialen."Lees ook: Limburgse burenruzie loopt volledig uit de klauwen in Rijdende RechterSocial MediaOok de heftige reacties op de sociale media lieten Penny en Ron niet onberoerd. "We zijn na de uitzending overspoeld met negatieve reacties", vertelt Ron. Daarop kwam het pijnlijke onderwerp, de zware stem van Penny, ter tafel. Volgers vroegen zich af of Penny als man geboren is. "Maar deze mensen 'kunnen' haar helemaal niet", verdedigde man Ron haar. Penny beet bij RTL Boulevard kranig van zich af: "Ach. Als ik zing, klink ik als Amanda Lear (red. Franse zangeres)."

Peter R. de VriesOok misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die net als Penny en Ron te gast was bij Boulevard, mengde zich in de discussie. "Waarom zijn jullie eigenlijk hier", snauwde hij. "En waarom kiezen jullie een programma als Rijdende Rechter uit om rollebollend over straat te gaan?" De burenruzie is overigens nog niet beslecht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal