Directeur Stikkelbroeck weg bij Venlo Partners

Print
Directeur Stikkelbroeck weg bij Venlo Partners

Afbeelding: De Limburger

Tegelen - Ruud Stikkelbroeck vertrekt in februari als directeur van Venlo Partners.

Naar zijn zin komt hij bij de organisatie die Venlo promoot te weinig toe aan uitvoering van projecten. Dat zegt hij in een toelichting op zijn aanstaande vertrek.

Kwaliteiten
"Ik heb bepaalde kwaliteiten als het gaat om communicatie en citymarketing. Die ik ook heb kunnen inzetten bij campagnes als VenloVerwelkomt en Venlo Studentenstad. Ik had vooraf gedacht of gehoopt dat ik me in mijn rol vaker met dit soort projecten zou kunnen bezighouden", legt Stikkelbroeck uit.  "Maar veel tijd zit ook in het schrijven van stukken voor bijeenkomsten, verantwoording, financiële overzichten maken en relatiebeheer. Op dat soort zaken worden wij als organisatie niet afgerekend."

In goed overleg
Stikkelbroeck was sinds oktober 2015 directeur van Venlo Partners, daarvoor was hij directeur en hoofdredacteur van Omroep Venlo. In een zowel door Stikkelbroeck als bestuurder Bert Haffmans van Venlo Partners ondertekend persbericht staat dat beide partijen "in zeer goed overleg een oplossing hebben gevonden." Speelt er echt niets anders? "Er zit geen addertje onder het gras", zegt Stikkelbroeck. "Ik werk ook gewoon door tot 1 februari en maak mijn projecten af. Er is geen sprake van ruzie. Ik heb mijn gevoel bespreekbaar gemaakt en ben blij met de opstelling van het bestuur."Stikkelbroeck heeft naar eigen zeggen nog geen nieuwe baan.

Bestuurder Haffmans onderschrijft de lezing van Stikkelbroeck en zegt dat Venlo Partners rustig op zoek gaat naar een opvolger.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →