Roy trouwt niet met Gordon: ‘Ik zal hier nog een aantal nachten wakker van liggen’

Print
Roy trouwt niet met Gordon: ‘Ik zal hier nog een aantal nachten wakker van liggen’

Afbeelding: RTL

Er komt geen huwelijk tussen de 38-jarige Roy Ramaekers uit Thorn en Gordon Heuckeroth.

De sportschoolhouder sneuvelde donderdagavond in de afvalrace Gordon gaat trouwen. Hij behoort niet tot de twee finalisten die afreizen naar Zuid-Afrika voor de huwelijksceremonie. Roy kreeg het droevige nieuws op Schiphol te horen. Hij baalde er flink van. "Heel erg jammer. Ik zal hier nog een aantal nachten van wakker liggen", klonk het emotioneel. 

Vuur gedoofd
Als een verrassing kwam het oordeel van Gordon voor de kijkers niet. Naarmate de aflevering vorderde werd langzaam maar zeker duidelijk dat het vuur tussen de twee gedoofd was. De andere mannen konden duidelijk op meer aandacht van de presentator rekenen. "Ik denk dat ik de mindere match ben van ons vieren", deelde Roy zijn zielenroerselen met de kijkers. "Maar ik heb de strijd nog niet opgegeven. Ik ga ervoor om het hart van Gordon nog meer te winnen." Later moest de sportieve Limburger concluderen dat hij daarin niet geslaagd was: "Ik heb niet het idee dat ik dichter bij hem ben gekomen. Mijn plan is mislukt."

Geheim
Na de exit van Roy zijn er nog twee mannen over die zich in de toekomst wellicht meneer Heuckeroth mogen noemen. De huwelijksceremonie is overigens al voltrokken. Met wie van de twee Gordon getrouwd is, blijft nog even geheim. Alle gasten die aanwezig waren op de bruiloft moesten namelijk een geheimhoudingscontract tekenen. Wie uit de school klapt, kan een gepeperde rekening verwachten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →