Onverwachte ontwikkeling in moordzaak-Sven Prins

© De Limburger

Het Openbaar Ministerie (OM) komt vrijdag met eisen in de strafzaak rondom de liquidatie van Sven Prins. Maar op het laatste moment dient zich een nieuwe getuige aan.

Redactie

De getuige, een gedetineerde, zou verdachte Xionel B. tijdens het luchten in de gevangenis van Roermond hebben benaderd. Hij zou informatie hebben die erop wijst dat de drie hoofdverdachten niet verantwoordelijk zijn voor het doodschieten van Prins. De getuige wordt vrijdagmiddag achter gesloten deuren verhoord. Of zijn verhaal invloed heeft op de eis van het OM is nog niet bekend. Liquidatie Prins werd twee jaar geleden in Brunssum op straat geliquideerd na een wilde achtervolging. Drie verdachten, Xionel B, Sergio K. en Jurandy T., staan vrijdag voor de rechter vanwege betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij.Undercoveragent Het duurde niet lang voordat Justitie het drietal in beeld had. Een undercoveractie leidde uiteindelijk tot de arrestatie van het trio. De infiltrant zelf werd deze zomer ook gehoord.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal