Snellere incheckpalen op komst bij Arriva

Print
Snellere incheckpalen op komst bij Arriva

Afbeelding: Harry Heuts

Vervoerder Arriva gaat in het hele land de incheckpalen op stations vervangen door snellere exemplaren. Dat moet opstoppingen bij het in- en uitchecken voorkomen.

De Maaslijn tussen Roermond, Venlo en Nijmegen is als eerste aan de beurt.

Momenteel heeft Arriva in Limburg nog veel incheckpalen staan die uit andere regio’s komen. Reizigers klagen over de trage reactie van de palen. Ook zouden ze onvoldoende geluid maken, waardoor niet snel duidelijk is of je je goed hebt aangemeld met je ov-chipkaart.

Logo
De vervoerder, die dochter is van Deutsche Bahn, heeft sinds kort een nieuw internationaal logo. De bestaande bussen en treinen in Limburg blijven echter gewoon in de kleuren van de Limburgse concessie rijden. Het donkerblauw en de Limburgse leeuw blijven op het materieel staan, laat een woordvoerster weten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen