Naakte man achtervolgt inbreker

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© iStock

Wil je midden in de nacht even rustig, naakt naar de wc, tref je opeens een inbreker aan. Dat overkwam een man in zijn huis in Bergen op Zoom in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Redactie

Ondanks het feit dat de bewoner van het huis geen kleren aanhad, zette hij meteen de achtervolging in toen de inbreker probeerde te vluchten.Die achtervolging leidde tot vreemde meldingen bij de politie, namelijk dat een naakte man midden in de nacht een andere man op straat achtervolgde.

Op zeker moment raakte de naakte man de inbreker kwijt. Hij besloot terug naar huis te gaan, zich aan te kleden en in de auto verder te zoeken. Hij kwam op de weg terug twee agenten tegen en gaf het signalement van de verdachte door.

Verdachte opgepaktMede door goede informatie van omstanders die aansloegen op het signalement van de verdachte, hebben de agenten hem rond 4.00 uur 's nachts kunnen aanhouden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee