Blessure Fortuna-keeper Özer lijkt mee te vallen

November 2017: Özer valt geblesseerd uit in het duel tegen Go Ahead Eagles.© De Limburger/Bas Quaedvlieg

De blessure aan de knie van Fortuna-doelman Aykut Özer lijkt mee te vallen.

Ron Langenveld

In de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles verdraaide Özer zijn knie en moest hij hinkend van het veld. Maar uit de MRI-scans is inmiddels gebleken dat het geen afgescheurde knieband of een andere ernstige kwetsuur betreft. Qua herstelperiode gaat het volgens de club eerder over weken dan over maanden.

VidigalÖzer zal de komende tijd apart van de groep werken aan zijn herstel. Dat deed Andre Vidigal zondagavond ook, tijdens de training van Fortuna Sittard voorafgaand aan het duel tegen Jong PSV. Samen met Luc Tinnemans werkte Vidigal op een naastgelegen veld een aantal oefeningen af.

Volgens de club betreft het een preventieve maatregel. Wat de Portugese rechtsbuiten exact mankeert kon of wilde de club niet zeggen. Maar gezien de training buiten de groep is onzeker of Vidigal, die afgelopen wedstrijd een basisplaats met twee doelpunten bekroonde, maandagavond tegen Jong PSV opnieuw in stelling gebracht kan worden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal