Verkeer op A2 muurvast door meerdere ongelukken

© iStock

Door ongevallen is het verkeer op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven tot stilstand gekomen.

Redactie

Om 7:30 uur stond er al 13 kilometer file in de richting van knooppunt Leenderheide.

Eerst gebeurde er een ongeluk bij Maarheeze, waarbij twee auto's waren betrokken. In de file die daardoor ontstond gebeurde iets buiten Weert een tweede aanrijding. Daarnaast is er de gebruikelijke drukte voor Leenderheide.

BergingDe linkerrijbaan naar Eindhoven is afgesloten. Bergingsbedrijven zijn in actie gekomen om de weg weer zo snel mogelijk vrij te maken.Andere kant opOp de A2 richting Maastricht gebeurde ook een ongeluk, eveneens bij Maarheeze. Daardoor is daar ook een file ontstaan.Overal drukHet verkeer moet ook op andere snelwegen in en om Limburg rekening houden met flinke drukte en vertragingen. De actuele verkeerssituatie vind je op onze filepagina, die continu wordt bijgewerkt.UPDATE 8:00 uur:Rond 8:00 uur is de A2 richting Eindhoven weer vrijgegeven, maar het duurt een tijd voordat de file zal zijn opgelost.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee