59-jarige Brabander nieuwe directeur VDL Nedcar

Paul van Vuuren is de nieuwe directeur van autofabriek VDL Nedcar in Born.

Paul van Vuuren is de nieuwe directeur van autofabriek VDL Nedcar in Born.© VDL

De 59-jarige Paul van Vuuren wordt de nieuwe algemeen directeur van VDL Nedcar in Born. Hij volgt Carel Bouckaert op.

Monique Evers

Van Vuuren, Brabander van geboorte en inwoner van Limburg, werkte lange tijd in directiefuncties in de financiële sector. De laatste tien jaar werkte hij bij de ING.

StrategieVolgens president-directeur Willem van der Leegte ligt de kracht van Paul van Vuuren op het vlak van organisatie en strategie. "Hij is in staat om een goede balans te vinden tussen de belangen van diverse stakeholders." Paul van Vuuren: "Met alles wat ik in me heb, wil ik VDL Nedcar naar en door de volgende fase loodsen. Dat appelleert aan mijn passie, mijn drive. Na de fase van groei is het zaak om vanuit de kracht, de toewijding van onze medewerkers te komen tot normalisatie."

Carel Bouckaert was nog geen jaar topman bij VDL Nedcar. In die tijd is het aantal medewerkers bij het bedrijf gegroeid met ruim tweeduizend naar ruim 6.500 medewerkers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee