MVV-verdediger Ciranni op Ajax-site: ‘technisch foutje’

© De Limburger/Marcel van Hoorn

© Twitter/Rinzinho

thumbnail:
thumbnail:

De naam van de 21-jarige MVV-verdediger Alessandro Ciranni werd dinsdag kortstondig als speler van Jong Ajax op officiële de website van de Amsterdamse club geplaatst.

Emil Visser

Volgens een woordvoerder van de Amsterdammers is er echter geen enkele sprake van een aanstaande transfer. Het betreft een foutje in de automatisering.

“We hebben wel vaker dat ineens een speler op de website opduikt die onlangs op het wedstrijdformulier stond in een duel tegen Jong Ajax”, stelt Arjan Duijnker, persvoorlichter van Jong Ajax. “Dat is in dit geval ook gebeurd.”

De naam van Ciranni werd kort op de website van Ajax geplaatst. Twitter/Rinzinho

Jong Ajax en MVV speelden vorige week vrijdag tegen elkaar. En daardoor is de fout volgens de Amsterdammers op de site geslopen.

Geen transfer“Een transfer van Ciranni naar Ajax is totaal niet aan de orde”, benadrukt Duijnker. “Ik zou het lullig vinden als die jongen dat zelf nu denkt.”

De naam van Ciranni, rechtsback en vrijetrappenspecialist, werd al binnen een kwartier weer van de clubsite afgehaald door de Amsterdammers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee