André Rieu doet recordaantal concerten op Vrijthof

© ANP/Marcel van Hoorn

Maar liefst twaalf keer zal André Rieu komende zomer acte de présence geven op het Vrijthof in Maastricht. Nooit eerder gaf hij zoveel concerten in zijn eigen stad.

Redactie

Vorig jaar na afloop van zijn concertenreeks op het Vrijthof liet Rieu al weten in 2018 naar 12 shows te willen. Die bevestiging kwam woensdag. Bijna uitverkochtVolgens de website van de vioolvirtuoos verloopt de kaartverkoop voorspoedig. Acht avonden van die tien die op dit moment in de verkoop zijn, zijn nagenoeg uitverkocht. Er was daarom ruimte voor twee extra speeldata: op 12 en 19 juli. De ticketverkoop voor die shows start vrijdagmorgen. De jaarlijkse concertreeks begon twaalf jaar geleden als eenmalig evenement, maar is inmiddels een terugkerende traditie. In 2018 speelt Rieu voor het veertiende jaar op rij in het centrum van Maastricht. Afgelopen zomer verzorgden Rieu en zijn Johan Strauss Orkest tien concerten op het plein.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee