Problemen op A73 door autobrand, olie op de weg

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© IStock

Automobilisten ondervinden hinder van problemen op de A73 richting Nijmegen woensdagmiddag door een autobrand bij Linne. Er ligt olie op de weg.

Redactie

Dat meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). De rechterrijstrook is dicht. De olie wordt van de weg verwijderd met een wegdekreiniger, aldus Rijkswaterstaat.RookTer hoogte van Linne kwam een bestuurder van een bestelbus erachter dat er rook onder zijn motorkap vandaan kwam. De brandweer was snel ter plaatse. De bestuurder is ongedeerd. Het busje is afgesleept.FileTussen Maasbracht en Linne staat er een file van 6 kilometer. Vanaf knooppunt Het Vonderen is het verkeer langzaamrijdend.Toerit vrijgegevenDe toerit bij Nijmegen-Dukenburg, ter hoogte van hectometerpaal 98, 9 was eerder afgesloten. Een bestuurder was onwel geworden. De toerit is inmiddels weer vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee