Feyenoord sluit Champions League met winst af

© Reuters

Feyenoord heeft de Champions League afgesloten met een overwinning. De regerend landskampioen pakte in de laatste groepswedstrijd tegen Napoli in blessuretijd de volle buit, dankzij een doelpunt van Jeremiah St. Juste: 2-1.

Redactie

Feyenoord maakte niet alleen een einde aan een reeks van acht nederlagen op het hoogste Europese podium, maar verdiende ook een overwinningspremie van 1,5 miljoen euro.

AfscheidPiotr Zielinski had Napoli al vroeg op voorsprong gezet, maar Nicolai Jørgensen kopte in de 33e minuut de gelijkmaker in. Feyenoord moest de slotfase met tien man uitspelen, nadat Tonny Vihena met twee keer geel van het veld was gestuurd. In de extra tijd bezorgde St. Juste de thuisploeg zowaar drie punten en een mooi afscheid van de Champions League.Napoli gaat als nummer drie van de groep door naar de Europa League.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee