Fortuna traint vanwege transfer Schuurs achter gesloten deuren

Print
Fortuna traint vanwege transfer Schuurs achter gesloten deuren

André Vidigal viert zijn treffer tegen FC Dordrecht. Afbeelding: Ermindo Armino

De overstap van Perr Schuurs naar Ajax mag dan groot nieuws zijn voor Schuurs en Fortuna Sittard, veel gelegenheid om daarbij stil te staan was er donderdag niet bij de club.

Vrijdagavond (20.00 uur) staat voor de Sittardenaren gewoon weer de volgende competitiewedstrijd tegen RKC op het programma. En dus was er donderdag werk aan de winkel. Om te voorkomen dat de voorbereiding door de opmerkelijke transfer van Schuurs door belangstellenden en media al te veel zou worden verstoord, koos de club voor een besloten training.

Inzetbaar
In stilte werkten de Fortunezen op de velden van Centrum Boys hun laatste oefeningen af. Andre Vidigal, die vorige week vanwege een blessure nog ontbrak, trainde deze week weer gewoon mee en is vrijdagavond in het eigen stadion weer inzetbaar tegen de nummer vijftien op de ranglijst.

Hersteld
Ook Dries Saddiki, die tegen Jong PSV hinkend van het veld moest, is waarschijnlijk voldoende hersteld om in actie te kunnen komen. Wint Fortuna van RKC, dan boeken de Sittardenaren de vierde zege op rij.