Slimme zitstokken voor kippen en lichtgewicht balkons

Print
Slimme zitstokken voor kippen en lichtgewicht balkons

Afbeelding: DL

Slimme zitstokken voor kippen, snijwerende truien voor politie en lichtgewicht balkons voor flats. Drie Limburgse bedrijven hebben de InnovAward 2017 in de wacht gesleept met deze vernieuwende producten.

Het gaat om Granito Beton in Ittervoort met een lichtgewicht balkon, Eurofibers uit Beek met t-shirts en truien die beschermen tegen snijden, bijten en krabben en Hotraco uit Hegelsom met een zitstok voor kippen, die zelf vogelmijten telt en de boer een seintje geeft wanneer hij daartegen moet optreden.

Geldbedrag
De winnaars kregen een geldbedrag van € 30.000,- Die prijzen werden uitgereikt door gedeputeerde Twan Beurskens van Economie en Kennisinfrastructuurin Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Ruim driehonderd ondernemers uit heel Limburg waren van de partij.

 De InnovAward is in 2012 in het leven geroepen door de Provincie Limburg. Doel is ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te stimuleren tot creatief en innovatief ondernemerschap. In 2013 waren er 57 inzendingen en twee jaar geleden 75. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen