Live: sneeuw maakt plaats voor regen, maar keert nog terug

Print
De hevige sneeuwval heeft maandag ook in Limburg de nodige problemen veroorzaakt. Waar het zuiden van onze provincie er genadig vanaf kwam, veroorzaakte het winterweer in de noordelijke delen van onze provincie de nodige overlast.

De A73 sneeuwde op sommige plekken volledig onder. Op sommige afritten stonden vrachtwagens stil, omdat ze niet naar boven kwamen op het gladde wegdek. Ook op de A2 was het vanaf knooppunt het Vonderen in noordelijke richting behelpen. Strooiwagens en sneeuwschuivers van Rijkswaterstaat reden af en aan om de wegen begaanbaar te houden.

In de middag maakte de sneeuw op de meeste plekken plaats voor regen, maar volgens het KNMI komt er later in de nacht meer sneeuw aan.

Heb jij een mooie sneeuwfoto? Stuur hem naar ons via WhatsApp: +31611108022

Meer over de sneeuwoverlast kun je lezen in ons liveblog:

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen