Meubelbaas Paul Knibbeler (68) overleden

Print
Meubelbaas Paul Knibbeler (68)  overleden

Paul Knibbeler in zijn meubelzaak. Afbeelding: Luc Lodder

Paul Knibbeler uit Klimmen, oud-directeur van Knibbeler Wonen, is afgelopen donderdag plotseling op 68-jarige leeftijd overleden.

Knibbeler was vijftig jaar, waarvan veertig jaar als directeur-eigenaar, werkzaam voor het iets meer dan een eeuw oude familiebedrijf. Hij droeg enige tijd geleden het stokje over aan zijn broer Roger en dochter Karen, de vierde generatie Knibbeler die aan het roer staat.

Betrokken
De oud-directeur bedacht de huidige formule van de onderneming, met vestigingen op de Woonboulevard in Heerlen en het Retailpark in Roermond. Medewerkers bestempelen hem als een sociale, oprechte en betrokken werkgever.

Afscheid
Knibbeler wordt donderdag gecremeerd in Geleen. Die dag is op Kasteel Hoensbroek een afscheid. Beide zaken zijn dan gesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen