Limburgse kerstkleding bij Ellen DeGeneres

© Jean-Pierre Jans

Het optreden dat de bekende Australische zangeres Sia afgelopen woensdag gaf in de veelbekeken tv-show van Ellen DeGeneres heeft een Limburgs tintje.

Ruud Maas

De vaste danseres van Sia – de vijftienjarige Maddie Ziegler – danste in een door Marlou Breuls uit Elsloo ontworpen kerstoutfit. Breuls is door het team van Sia benaderd om de kleding te maken en werkt wellicht ook mee aan de garderobe voor een door de zangeres geregisseerde film met Kate Hudson in de hoofdrol. Eerder droeg de IJslandse zangeres Björk al door Breuls ontworpen kleding.

Hoes"Best wel snel moest ik een ontwerp af hebben, maar deze kans liet ik me natuurlijk niet ontnemen. Er was zelfs eerst nog sprake van dat mijn outfit wellicht op de hoes van het album Everyday Is Christmas zou komen, maar dat is helaas toch niet gelukt." Breuls is zeer blij met deze kans. "Ik heb gehoord dat er zeker drie miljoen mensen naar de show kijken."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee