Frans Timmermans sluit dj's op in Glazen Huis

Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn laten zich dit jaar door Frans Timmermans vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis in Apeldoorn voor 3FM Serious Request.

Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn laten zich dit jaar door Frans Timmermans vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis in Apeldoorn voor 3FM Serious Request.© ANP

De Limburgse politicus Frans Timmermans sluit op maandag 18 december de deur van het Glazen Huis achter 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn. Met een druk op de knop draaien de dj’s het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn op slot.

AD

Na het opsluiten van de dj's vraagt Timmermans, eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, de eerste plaat aan en schuift een eerste donatie door de brievenbus van het Glazen Huis. Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee