Gavin Vlijter terug op trainingsveld bij Fortuna

Gavin Vlijter in duel met Danhilo Doekhi van Jong Ajax.

Gavin Vlijter in duel met Danhilo Doekhi van Jong Ajax.© Orange Pictures/Niels van Renen

Na drie maanden revalideren vanwege zijn afgescheurde kruisband was Gavin Vlijter donderdag terug op het trainingsveld van Fortuna.

Ron Langenveld

Zijn herstel zal waarschijnlijk nog tot de zomer duren, maar de gekwetste knie van de aanvaller is inmiddels voldoende genezen om aan de zijkant van de grasmat zijn oefeningen te doen. De aanvaller gaf aan blij te zijn dat hij op weg terug is, ook al blijft het voorlopig nog bij rondjes rennen en wat lichte oefeningen.

Minder goedMinder goed nieuws is er over Aykut Özer. De tweede doelman van Fortuna Sittard die een paar weken geleden zijn knie verdraaide, bleef last houden van het gewricht. Zodoende heeft deze week een kijkoperatie plaatsgevonden waarbij een kleine beschadiging aan zijn meniscus werd geconstateerd. Het beschadigde deel is bij die operatie meteen verwijderd. Zijn herstel zal naar verwachting enkele weken in beslag nemen.

Voor de wedstijd vrijdag uit tegen het FC Den Bosch van Wil Boessen is verder iedereen fit Bij Fortuna Sittard.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee