Waarschuwing voor plaatselijk gladde wegen

© ANP

Het verkeer moest zondagmorgen in Limburg rekening houden met gladheid, daarvoor waarschuwde de VID. Later op de ochtend is de gladheid verdwenen.

Redactie

Ook in de rest van het land bevroren natte weggedeelten waardoor spiegelgladde wegen ontstonden. Het KNMI kondigde voor de ochtend zelfs code oranje voor het noorden en het oosten van het land. In Limburg gold code geel.

In de rest van het land gebeurde dan ook veel ongelukken door de onverwachte gladheid. In Limburg lijkt de schade mee te vallen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

DodeIn Groningen kwam zondagochtend een 59-jarige automobiliste om door de gladheid. Haar auto raakte in het gehucht Gaarkeuken van de weg en belandde in een kanaal. Hulpdiensten vonden het voertuig na enige tijd zoeken. Toen was het voor de vrouw al te laat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee