Venlonaar (55) opgepakt voor steekpartij na ruzie Blerick

Aan de steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag in Blerick ging een ruzie in een café vooraf. De politie heeft een 55-jarige man uit Venlo opgepakt. Het 35-jarige slachtoffer, eveneens uit Venlo, ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Redactie

Volgens de politie hadden de twee een woordenwisseling in een horecagelegenheid aan de Alberdingk Thijmstraat. Buiten ging de ruzie verder en werd het slachtoffer rond 01.00 uur 's nachts neergestoken.

GeopereerdDe uitbater van het café zag dat de man zwaargewond was en belde de hulpdiensten. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij inmiddels is geopereerd. De politie heeft hem nog niet kunnen verhoren. De verdachte is inmiddels wel gehoord en zit vast.

GetuigenOver de aanleiding van de ruzie is nog niets bekend. Het sporenonderzoek op de plek van het incident is in de nacht afgerond. De politie is op zoek naar getuigen van de ruzie en de steekpartij.

Volgens de politie is er vooralsnog geen verband tussen de steekpartij en eerdere geweldsincidenten in Blerick.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee