Voetbal Inside-trio krijgt driejarig contract aangeboden

Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen.

Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen. © ANP Kippa

De kans is groot dat Voetbal Inside volgend seizoen wederom bij RTL7 te zien is. De leiding van de zender ziet presentator Wilfred Genee en sidekicks René van der Gijp en Johan Derksen graag behouden.

AD/Dennis Jansen

"We hebben alledrie een driejarig contract aangeboden gekregen", bevestigt Derksen. "Daar wil ik over nadenken, mits ik de vrijheid heb om eruit te stappen als ik het niet meer op kan brengen. Dat vinden ze geen probleem, zeiden ze. Ik snap dat wel. Wij vormen met z’n drieën een goed team. We hebben schijt aan de wereld, zeggen wat we denken. Dat soort tv zie je nergens. Maar ik moet nog beslissen."Lange autorittenBelangrijk argument om toch te stoppen is de autorit van en naar Hilversum. Derksen (68) woont sinds afgelopen zomer in Drentse Grolloo. "Ik kijk de wintermaanden aan, maar vorige week werd ik al niet vrolijk van die sneeuw. Ik ben er nog niet uit", aldus Derksen.

Het programma Voetbal Inside is razend populair. Elke uitzending is goed voor ruim een miljoen tv-kijkers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee