Amateurvoetballer haalt uit: twee hattricks in één helft

© Archiefbeeld De Limburger

Er zijn heel wat amateurvoetballers die ervan dromen om een hattrick in een wedstrijd te scoren. Reno Baggen, speler van VV Hellas uit Klimmen, ging zondag voor de overtreffende trap. Hij scoorde zes doelpunten in één helft.

Jan Lenferink

Hellas-FC Kerkrade West (8-3) in de derde klasse A werd zonder twijfel dé wedstrijd van Reno Baggen. De aanvaller van Hellas scoorde liefst twee hattricks in één helft.

UitzonderlijkEen stand van 8-2 bij rust is al bijzonder te noemen, laat staan dat één speler zes doelpunten daarvan voor zijn rekening neemt. Eigenlijk zijn het twee hattricks in een helft, alleen niet van het zuivere soort. Maar daar maalde uitblinker Reno Baggen (23) niet om. "Dit is geweldig om mee te maken", glundert de lange en sterke spits.

Belangrijk"En dat voor een wedstrijd in de onderste regionen", vervolgt hij. "Het verschil was één punt, dat zijn er nu vier. Een belangrijke overwinning dus."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee