Donald Fijnje wordt lijsttrekker PVV in Venlo

Print
Donald Fijnje wordt lijsttrekker PVV in Venlo

Afbeelding: De Limburger/Twitter

Tegelen - Donald Fijnje wordt lijsttrekker voor de PVV in Venlo bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

PVV-leider Geert Wilders maakte dat donderdagmiddag via Twitter bekend.

Salarisadministrateur
Fijnje, afkomstig uit Tegelen, is op dit moment lid van de Provinciale Staten. Oorspronkelijk is hij salarisadministrateur van beroep. Op de webpagina van de PVV-Limburg meldt Fijnje over zichzelf: "Mijn Motto is: een duizendpoot die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Ik wil anderen enthousiast maken voor de nieuwe ideeën in de Limburgse politiek. Ik wil graag over vier jaar de kiezer het gevoel hebben gegeven dat hij/zij serieus genomen is door mij. Wel in het achterhoofd, dat de politieke standpunten ook wel reëel moeten zijn. Met als resultaat dat ik na vier jaar in staat ben geweest de gevoelens en standpunten van anderen over te brengen in de provincie Limburg. Mocht dit allemaal lukken, zal ik een tevreden mens zijn."

Fijnje heeft een havo-diploma en diverse boekhoud- en administratiediploma’s. Hij is bestuurslid bij een voetbalclub geweest en in zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met klassieke auto's.

Voor het eerst
De PVV doet in 2018 voor het eerst mee aan de raadsverkiezingen in Limburg. In onze provincie wil de partij van Wilders deelnemen in Venlo, Sittard-Geleen, Stein, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en Maastricht. 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje