Roda moet in kwartfinale beker op bezoek bij Willem II

Print
Roda moet in kwartfinale beker op bezoek bij Willem II

Het stadion van Willem II. Afbeelding: ANP/Remko de Waal

Roda JC neemt het in de kwartfinale van de KNVB Beker op tegen Willem II.

De ploeg van Robert Molenaar moet op 30 januari, 31 januari of 1 februari op bezoek bij de Tricolores.

VVSB
Roda plaatste zich donderdagavond voor de volgende ronde van het toernooi door te winnen van VVSB. Eenvoudig ging dat niet; de Kerkradenaren wisten in een beroerde wedstrijd slechts één keer te scoren tegen de amateurs uit Noordwijkerhout. Willem II rekende dinsdag al af met streekgenoot RKC. 

Kraker
Bij de loting van de kwartfinales kwam één kraker uit de bus: Feyenoord neemt het in eigen huis op tegen PSV, dat woensdag VVV uitschakelde. De andere wedstrijden zijn: AZ - PEC Zwolle en FC Twente - Cambuur. 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.