Lieke Martens geeft exclusieve voetbalschoenen weg

Lieke Martens geeft haar exclusieve Nike-voetbalschoenen weg.

Redactie

Wie het collectors item wil bemachtigen, moet wel een paar euro neertellen. Bij de veiling voor 3FM Serious Request is inmiddels 600 euro geboden.

BijzonderDe voetbalschoenen van Lieke zijn heel bijzonder, want van dit model heeft Nike er slechts vier paar gemaakt. Lieke bracht donderdag een bezoekje aan het Glazen Huis in Apeldoorn en nam bij die gelegenheid haar voetbalschoenen mee voor de 3FM Serious Request veiling.

UitverkiezingHet zijn mooie tijden voor de speelster van FC Barcelona. Deze week werd Lieke Martens gekozen tot sportvrouw van Limburg. Bij het nationale sportgala van het NOC*NSF in de RAI in Amsterdam greep ze met de Oranje Leeuwinnen de titel van sportploeg van het jaar. Bij de jongeren was ze veruit de populairste sporter, wat bleek uit de verkiezing tot Zapp-sporter van 2017. Eerder werd Martens ook al gekozen tot beste voetbalster van de wereld en Europees voetbalster van het jaar.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee