Hattrick-held Thy: ‘Een mooi kerstgeschenk’

© ANP Pro Shots

De Duitse uitblinkers in Venlose dienst waren in het duel met Heracles (3-1 winst) uiteraard spits Lennart Thy, maar zeker ook VVV-doelman Lars Unnerstall.

Hans Straus

Thy scoorde zijn derde, vierde en vijfde doelpunt in Venlose dienst.

Lekker gevoel"Dat is nog eens een kerstgeschenk", meldde Thy met veel gevoel voor understatement. "Wel een heerlijk moment om er drie te maken, want nu gaan we met een fijn gevoel de kerst in. Uitrusten, want we hebben veel wedstrijden gehad de afgelopen weken. Ik moet nog vier uur rijden naar huis, naar het plaatsje Norden in Noord-Duitsland waar mijn familie woont. Met een lekker gevoel is dat goed te doen."

RaclettenOok Lars Unnerstall wilde graag naar huis na de wedstrijd, maar voor De Limburger maakte de boomlange doelman graag tijd. "Een vreemd gevoel om te spelen op Heilig Abend, maar ja. Andere landen, andere gewoonten. Ik ben heel blij dat ik in deze wedstrijd geen cadeautjes heb weggegeven aan Brandley Kuwas zoals in Almelo. Ik zie dit duel en mijn reddingen in de tweede helft als revanche voor mijn twee fouten daar. En nu op naar huis. We gaan racletten. Kaasfondue inderdaad."Lees ook: VVV sluit jaar heerlijk af dankzij hattrick van uitblinker Thy

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee