OCI-Lions kan zich niet revancheren in laatste poulewedstrijd

Print
OCI-Lions kan zich niet revancheren in laatste poulewedstrijd

Afbeelding: De Limburger

OCI-Lions heeft donderdagmiddag zijn laatste pouleduel bij de Limburgse Handbaldagen gelijk gespeeld. In een reprise van de finale van vorig jaar tegen Halden Tophandball werd het 30-30.

Lions wilde zich duidelijk revancheren voor de twee kansloze nederlagen van woensdag. Dat lukte prima tegen de titelverdediger. Lang leek ook de zege binnen handbereik, maar in de laatste tien minuten zetten de Noren nog een keer aan en door een aantal tijdstraffen bij Lions werd er toch nog een punt gered.

Lions speelt daardoor vrijdag tegen Bevo om de 7e plaats. De Noren spelen vanavond de kruisfinale tegen de Roemen van HC Odorheiu Secuiesc. BM Benidorm neemt het in de andere kruisfinale op tegen de winnaar van 2015 ABC/Uminho Braga uit Portugal.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen