Video: E-Sporter Roda ziedend na verloren potje FIFA

Print
Een potje FIFA verliezen is nooit leuk, zeker niet als je je kansen op een titel verspeelt. Dat overkwam E-Sporter Tom Heijnen uit Landgraaf afgelopen weekend. Hij verloor met zijn Roda JC van Sparta en dat kon hij maar lastig verkroppen.

Heijnen stormde na de 4-2 nederlaag de Endemol-studios uit. De gamer had voor de wedstrijd nog alle kans om kampioen te worden van de eDivisie, maar de titel lijkt na de verloren pot verkeken.

Weglopen
Tom verliet na zijn verloren wedstrijd zichtbaar gedesillusioneerd de studio terwijl hij nog een interview moest geven. "Ik ga naar huis", foeterde hij. Zijn concurrent Nick Cooiman van VVV probeerde de 21-jarige uit Landgraaf nog op andere gedachten te brengen. "Tom dit kun je niet maken", riep hij hem in de gang na. "Doe het voor Roda jongen."

Reactie
Waarschijnlijk hebben de woorden van Nick geholpen, want even later keerde Tom dan toch terug om een reactie te geven. ''Ik had tijdens de wedstrijd heel vaak de neiging om te stoppen'', vertelde Heijnen na afloop. ''Het zit bij mij mentaal mis.''

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →