Fortuna strikt Servische jeugdinternational

Print
 Fortuna strikt Servische jeugdinternational

Afbeelding: Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft zich per direct versterkt met de 18-jarige jeugdinternational Lazar Kojic. De Serviër tekende donderdag een contract dat hem voor 4.5 jaar aan de koploper van de Jupiler League verbindt.

Kojic werkte in november en december een oefenstage af in Sittard. Met succes, zo blijkt nu. De 18-jarige middenvelder komt transfervrij over van FK Brodarac. 

Eerste moment
Kojic genoot zijn opleiding in de jeugd van Rode Ster Belgrado alvorens hij de overstap maakte naar Brodarac. Daarnaast verdedigde hij de eer van zijn land in ruim twintig wedstrijden voor Servië Onder 18 en Onder 19. "Vanaf het eerste moment dat ik hier kwam leek het alsof ik hier al heel lang rondloop", zegt Kojic. 

"Iedereen gaf me meteen het gevoel dat ik deel uitmaak van de familie. Vooraf had ik al veel goede dingen gehoord over de club, de spelers, de staf en hun prestaties tot nu toe. Maar ook over de fantastische fans en de sfeer die zij brengen. Ik hou daarvan!"

Voorzitter Isitan Gün over de nieuwste aanwinst: "We zijn blij en trots dat we wederom een international aan ons hebben weten te binden. Lazar is een jonge, fanatieke en veelbelovende speler. We zijn ervan overtuigd dat hij van grote waarde zal zijn voor Fortuna."