Kupers Weert neemt Tilburgse vervoerder BBA over

Print
Kupers Weert neemt Tilburgse vervoerder BBA over

Afbeelding: kuperstouringcars.nl

Touringcarbedrijf Kupers uit Weert neemt het Tilburgse BBA Tours over en het daaraan gelieerde Air Express Bus. Door de samenvoeging ontstaat een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland met een wagenpark van circa 85 touringcars en een personeelsbestand van 210 medewerkers.

Zowel wat betreft aanbod, als verzorgingsgebied sluit  BBA Tours prima aan bij Kupers, zegt directeur Bert Fonteijn. Hij was al enige tijd op zoek naar verdere uitbreiding in de richting van Zuid-Nederland - in 2017 nam Kupers al De Kruyff in Eindhoven over.

Gespecialiseerd
Het Tilburgse bedrijf - dertig touringcars en circa zestig werknemers - stamt uit 1928. Sinds 1986 voert het de naam BBA Tours, dat blijft ook zo. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in bedrijvenvervoer, airportshuttlevervoer, leerlingenvervoer, dagtochten en meerdaagse reizen.

Toerisme
Kupers richt zich voornamelijk op toerisme en is gelieerd aan diverse touroperators, waaronder het landelijk opererende De Jong Intra Vakanties. Het touringcarbedrijf verzorgt ook  schoolreizen en groepsdagtochten.