Nieuwe paintball-hal in woonwijk Brunssum

Print

Afbeelding: www.paintballparkstad.nl

Brunssum - De Parkstad is een paintball-hal rijker: op 18 januari openen de broers Bas en Pieter Berns van het Brunssumse Grand Café Fratelli samen met een compagnon een paintball-hal in de woonwijk Treebeek.

De hal komt in een al jaren leegstaand bedrijfspand, dat voor het laatst dienst heeft gedaan als opslagruimte. Sinds het leeg staat zijn er regelmatig brandjes gesticht en vernielingen gepleegd, waardoor het gebouw behoorlijk verpauperd is geraakt.

Ideaal
Voor de eigenaren is dit juist de ideale setting voor het paintball-spel, zegt Bas Berns. "De lange gangen en vele kleine ruimtes zorgen juist voor meer spanning in het spel. Al hebben we ook wel wat puin moeten ruimen."

De paintball-hal heeft ook een buitengedeelte. De bedoeling is dat later dit jaar in het pand ook een paintball-spel voor junioren komt, en een escaperoom.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →