Limburgse Nienke door naar volgende ronde The Voice

Print
Limburgse Nienke door naar volgende ronde The Voice

Afbeelding: RTL

Het spande er even om, maar de Limburgse Nienke Wijnhoven heeft het vrijdagavond geschopt tot de knock-outs van The Voice of Holland.

De zangeres uit Horst moest het in de muzikale battle opnemen tegen Samantha Steenwijk. 

Moeilijk
Beide dames zongen You don't own me (Zeg maar niets meer - André Hazes); Nienke in het Engels, Samantha in het Nederlands. Voor jurylid Anouk was het bepaald geen makkelijke keuze. "Het is zo moeilijk", zei ze na afloop. "Hier staan twee mensen tegenover elkaar met een heel andere sound en stijl. Jullie doen allebei iets met me." Uiteindelijk koos ze voor Nienke. 

Concurrent Samantha hoefde niet lang te treuren, want uiteindelijk besloot een ander jurylid, Sanne Hans, een van haar teamleden voor haar in te ruilen. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen