Limburg toneel van Boer zoekt vrouw-special

Print
Limburg toneel van Boer zoekt vrouw-special

Afbeelding: KRO-NCRV

Zuid-Limburg is zondagavond het toneel van een speciale uitzending van Boer zoekt Vrouw.

Yvon Jaspers praat in de aflevering bij met de boeren die sinds 2004 te zien waren in de agrarische datingshow. Tijdens de tweedelige reünie hoort ze alles over hun relaties en kinderen.

Mechelen
De boeren overnachtten in A gen Beuke in Schweiberg, een buurtschap van Mechelen. Ook aten ze een hapje bij Auberge de Smockelaer in Heijenrath. 

Schapendrijven
Onderdeel van de uitzending vormt verder een ludieke activiteit bij De Paradijsvogels in Cottessen. De boeren en hun vrouwen kregen daar een clinic schapendrijven.

Nieuw seizoen
Wanneer Yvon Jaspers tien nieuwe boeren voorstelt, is overigens nog niet bekend. KRO-NCRV liet dit najaar weten dat er nog geen datum en uitzendtijd is geprikt voor de kick-off van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Wel sprak de omroep in een reactie aan dagblad Metro de hoop uit in 2018 een nieuwe reeks te starten.

De uitzending is zondagavond om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen