Limburg toneel van Boer zoekt vrouw-special

Print
Limburg toneel van Boer zoekt vrouw-special

Afbeelding: KRO-NCRV

Zuid-Limburg is zondagavond het toneel van een speciale uitzending van Boer zoekt Vrouw.

Yvon Jaspers praat in de aflevering bij met de boeren die sinds 2004 te zien waren in de agrarische datingshow. Tijdens de tweedelige reünie hoort ze alles over hun relaties en kinderen.

Mechelen
De boeren overnachtten in A gen Beuke in Schweiberg, een buurtschap van Mechelen. Ook aten ze een hapje bij Auberge de Smockelaer in Heijenrath. 

Schapendrijven
Onderdeel van de uitzending vormt verder een ludieke activiteit bij De Paradijsvogels in Cottessen. De boeren en hun vrouwen kregen daar een clinic schapendrijven.

Nieuw seizoen
Wanneer Yvon Jaspers tien nieuwe boeren voorstelt, is overigens nog niet bekend. KRO-NCRV liet dit najaar weten dat er nog geen datum en uitzendtijd is geprikt voor de kick-off van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Wel sprak de omroep in een reactie aan dagblad Metro de hoop uit in 2018 een nieuwe reeks te starten.

De uitzending is zondagavond om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →