Man mishandelt ambulancebroeder tijdens werk

Print
Man mishandelt ambulancebroeder tijdens werk

Foto ter illustratie. Afbeelding: De Limburger

Tegelen - Een ambulancemedewerker van de AmbulanceZorg Limburg-Noord is zaterdag door een verwarde man mishandeld in Venlo.

De verwarde man sloeg de ambulancebroeder uit het niets op zijn gezicht. De politie sloeg de man daarop in de boeien. 

Ziekenhuis
De hulpverlener moest naar het ziekenhuis worden gebracht waar hij aan zijn verwondingen geholpen moest worden. De ambulancemedewerker is inmiddels weer thuis. 

Aangifte
De directie van AmbulanceZorg Limburg-Noord neemt de zaak hoog op en doet aangifte tegen de verwarde man. In een reactie op Facebook laat André Lemmen, directeur van de AmbulanceZorg Limburg-Noord, weten dat geweld tegen ambulancepersoneel onacceptabel is. "Van hulpverleners blijf je met je handen af. Het is onacceptabel dat er geweld wordt gebruikt tegen onze medewerkers, dat pikken we niet."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen