Recordopbrengst boeken- en platenbeurs Blerick

Print
Recordopbrengst boeken- en platenbeurs Blerick

Afbeelding: iStock

Tegelen - De 32ste driedaagse boeken- en platenbeurs van de Stichting Boeken Steunen Mensen in het Blariacumcollege in Blerick heeft is volgens voorzitter Wiel Alsters een nieuw record opgeleverd.

De opbrengst was maar liefst 77.00 euro. Het vorige record - 71 mille - dateert van 2016.  Dit jaar steunt de stichting goede doelen in Ghana (bouw school) , Argentinië (bouw peuterschool) en een Rotaryproject in de regio om wensen te vervullen. De beurs met 100.000 boeken en 35.000 platen trok weer vele duizenden bezoekers. “Het was alle dagen hartstikke druk, geweldig,” aldus Alsters.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen