Profwielrenster bestolen van reeks dure fietsen

Print
Profwielrenster bestolen van reeks dure fietsen

Afbeelding: Facebook

Geleen - Profwielrenster Bryony van Velzen uit Sittard heeft een naar weekend achter de rug. Dieven stalen zaterdag zes fietsen van haar.

De fietsen werden ontvreemd uit de garage van haar ouders aan de Jozef Hoensstraat in Sittard. Bryony verblijft momenteel in Spanje, waar ze met haar wielerploeg op trainingskamp is. De Sittardse rijdt voor het vrouwenteam van Lares Waowdeals dat dit jaar verder zal gaan onder de naam Doltcini-Van Eyck Sport UCI Women Cycling.

Hulp
Wie meer weet van deze fietsendiefstal of de fietsen tegenkomt op Marktplaats kan dit met een privébicht via Facebook doorgeven aan Bryony.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen