Gordon geeft straalbezopen interview aan Radio 538-dj Edwin Evers

Print
Gordon geeft straalbezopen interview aan Radio 538-dj Edwin Evers

Afbeelding: RTL/William Rutten

Gordon gaf maandagochtend vanuit Hollywood straalbezopen een telefonisch interview aan Radio 538-dj Edwin Evers. De 49-jarige zanger en presentator stond naast de rode loper bij de Golden Globes: de jaarlijkse prijzenregen voor films, tv-series en acteurs. "Ik heb niet alleen genoten, maar ook gezopen."



Volgens Gordon, die onophoudelijk gierde van het lachen, sprak hij op de rode loper ettelijke supersterren zoals talkshowhost Oprah Winfrey, actrice Helen Mirren (kort daarvoor in een sokkenwinkel), de Australische acteur Chris Hemsworth  - 'de man van mijn dromen na tig mislukte relaties' - en zijn Britse collega Matt Smith (Prins Philip in de Netflix-hitserie The Crown).  "Het is zo onwerkelijk dat ik dit mag meemaken", aldus een met een dubbele tong pratende Goor in Evers' ochtendshow. 

Borreltje te veel
Goor, die onlangs net niet in het huwelijksbootje stapte met potentiële echtgenoten Rogier en Manuel, was voor de derde keer aanwezig bij de Golden Globes. Deze maal op uitnodiging van een Vlaamse showbizzjournaliste. Samen met haar liep hij ook nog Hollywoodlegende Jack Nicholson (80) tegen het lijf. "Net iets te oud voor mij, dat gaat 'm echt niet worden'', aldus een bulderende Gordon die eerlijk toegaf dat hij een borreltje te veel op had. 
 

 

Globes!! Ready!!

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op


Erica Terpstra-momentje
"Volgens mij hebben we hier een Erica Terpstra-momentje'", vatte Edwin Evers de sfeer tijdens het korte, hilarische gesprek samen. Terpstra deed in 2010, tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver, met een dubbele tong verslag van de Nederlandse prestaties aldaar.  Na haar interview met Evers ontstond een golf negatieve reacties. Terpstra zou tijdens de uitzending dronken zijn geweest, zo werd gesteld. De toenmalige NOC*NSF-voorzitter verklaarde later dat ze inderdaad een wijntje had gedronken, maar vooral doodmoe was geweest.



'Dikke lul'
Gordon, zo werd vanmorgen duidelijk, had voorlopig nog geen behoefte om naar bed te gaan. "Ik ga zo nog even naar een paar feestjes", kondigde hij hinnikend van het lachen aan. Nadat Evers hem een gelukkig nieuwjaar had toegewenst, zei hij: "De beste wensen? Dat gaat niemand een reet aan." En, tegen de rest van Neder land: "Een hele dikke lul voor iedereen."

#MeToo
De outfit waarin Gordon op de Golden Globes verscheen, vond hij zelf ook hilarisch: een knalrode smoking, terwijl het merendeel van de sterren gitzwart droeg om #MeToo-misstanden in de film- en televisiewereld onder de aandacht te brengen. "Hahahahahahaha, ik schaamde me werkelijk kapot. Dat pak!' Vervolgens kon hij geen zinnig woord meer uitbrengen. "Ik ga hier echt helemaal los."