Oma Marjan toch weer vrijgezel

Print
Oma Marjan toch weer vrijgezel

Afbeelding: Annemiek Mommers

Geleen - De website is uit de lucht. De relatie is voorbij. Marjan l’Espoir is weer vrijgezel.

De 63-jarige oma uit Sittard haalde het voorbije jaar geregeld het nieuws door een initiatief van haar vier kleinkinderen. Die bouwden de speciale website - www.omazoekteen- opa.nl - om haar aan een nieuwe partner te helpen.

Oud-mijnwerker
Ze vonden dat Marjan lang genoeg alleen was geweest. Tientallen mannen reageerden, maar de prins op het witte paard zat er niet bij. Pas tijdens een dating-middag op Valentijnsdag vorig jaar ontmoette ze oud-mijnwerker Math, afkomstig uit Stein maar woonachtig in Herten. Marjan was op dat moment al acht jaar alleen na de scheiding van haar eerste echtgenoot, Math vijf jaar.

De twee gingen samen op vakantie en deden met kerst nog uitgebreid hun verhaal in De Limburger en voor de regionale televisie. Maar na tien maanden is de relatie dan toch voorbij.

Breuk
Marjan L’Espoir bevestigt de breuk, maar wil niet verder ingaan op de reden. De website, die de kleinkinderen ter beschikking wilden stellen aan andere kleinkinderen zodat die hun eigen opa of oma aan een nieuwe partner konden helpen, was maandag offline.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →