Blitse bolide Bram Moszkowicz te koop bij autodealer in Overijssel

Print
Blitse bolide Bram Moszkowicz te koop bij autodealer in Overijssel

Afbeelding: Autobedrijf Dunnewind/ANP

De tijd dat Bram Moszkowicz zich elke auto kon permitteren die hij op het oog had, ligt alweer een tijdje achter ons. Dat blijkt ook bij een blik in de showroom van een autodealer in Overijssel: daar staat de Aston Martin DB9 van de voormalig advocaat te koop.

Autofanaat Moszkowicz moet het tegenwoordig doen met een BMW'tje van tien jaar oud, zo biechtte hij onlangs op in het tv-programma 5 jaar later

Geschrapt
Nadat de telg van het roemruchte Maastrichtse advocatengeslacht werd geschrapt als advocaat ging het financieel bergafwaarts. Toen daar nog een betalingsregeling met de fiscus bovenop kwam, was wel duidelijk dat de tijd van blitse sportwagens en peperdure maatpakken voorbij is. 

Via-via
Wie zich even als Moszkowicz wil voelen, kan nu dus zijn slag slaan bij een autoboer in Ommen. De Aston Martin staat daar sinds kort te koop. "De auto is via-via hier beland", vertelt handelaar Tom Dunnewind aan RTV Oost. "We hadden inderdaad gehoord dat hij van Moszkowicz was geweest en lazen dat later terug in de eigendomspapieren."

Liefhebbers moeten wel in de buidel tasten: de Britse bolide moet namelijk 54.500 euro kosten. Daarvoor krijg je dan ook wel wat terug; de Aston Martin heeft een topsnelheid van 300 kilometer per uur en snelt binnen 5.10 seconden van 0 naar 100. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen