Feyenoord hoopt Van Persie snel vast te leggen

Print
Feyenoord hoopt Van Persie snel vast te leggen

Van Persie in duel met Vilhena (links). Afbeelding: ANP Pro Shots

Feyenoord wacht op het moment dat Robin van Persie en Fenerbahçe definitief van elkaar verlost zijn en zet dan de deur van de Kuip voor de topscorer aller tijden van Oranje wagenwijd open.

Nadat trainer Giovanni van Bronckhorst al meerdere keren aangaf dat hij de 34-jarige aanvaller graag wil toevoegen aan zijn selectie, heeft aan de Spaanse kust ook technisch directeur Martin van Geel laten weten dat Feyenoord de verloren zoon snel weer in de armen hoopt te sluiten.

Welkom
"We hebben afgelopen zomer de mogelijkheid om hem ter halen onderzocht en toen lukte het niet’’, vertelde Van Geel tegen RTV Rijnmond in Marbella. "We gaan kijken of we het voor elkaar kunnen krijgen. We hebben al maanden contact met Robin en zijn management. We hebben het in alle geledingen besproken, van de zomer en nu nog een keer. Hij is welkom."

Trainer Giovanni van Bronckhorst ziet in de aanvaller, die dit seizoen pas 200 minuten voor Fenerbahçe speelde, iemand die in de kleedkamer een grote rol kan spelen. Naast uiteraard zijn trefzekerheid in het veld.