Optocht Gennep alleen te zien via Facebook

Print
Optocht Gennep alleen te zien via Facebook

Afbeelding: Reuters

Gennep - De nieuwe lokale omroep Gennep News kan de carnavalsactiviteiten in het Niersstadje nog niet rechtstreeks verslaan op de lokale televisiezender.

Via de kabel verschijnt geen verslag van de sleuteloverdracht, van de Mertzitting of van de carnavalsoptochten. Gennep News kan nog niet uitzenden via de kabel omdat de zender daarvoor de apparatuur en bijbehorende software nog niet heeft. Toch, zegt secretaris Petra van Geemert van Gennep News, kunnen thuisblijvers wel via de omroep genieten van het carnaval. „Dit jaar zullen we alle live-uitzendingen doen via Facebook. 

Zorgcentra
Om ervoor te zorgen dat ook ouderen kunnen kijken, willen we helpen bij zorgcentra en bijvoorbeeld gemeenschapshuizen om de internetuitzending op televisie te kunnen kijken. Op een smart-tv is dat goed mogelijk.” 
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →