Optocht Gennep alleen te zien via Facebook

Print
Optocht Gennep alleen te zien via Facebook

Afbeelding: Reuters

Gennep - De nieuwe lokale omroep Gennep News kan de carnavalsactiviteiten in het Niersstadje nog niet rechtstreeks verslaan op de lokale televisiezender.

Via de kabel verschijnt geen verslag van de sleuteloverdracht, van de Mertzitting of van de carnavalsoptochten. Gennep News kan nog niet uitzenden via de kabel omdat de zender daarvoor de apparatuur en bijbehorende software nog niet heeft. Toch, zegt secretaris Petra van Geemert van Gennep News, kunnen thuisblijvers wel via de omroep genieten van het carnaval. „Dit jaar zullen we alle live-uitzendingen doen via Facebook. 

Zorgcentra
Om ervoor te zorgen dat ook ouderen kunnen kijken, willen we helpen bij zorgcentra en bijvoorbeeld gemeenschapshuizen om de internetuitzending op televisie te kunnen kijken. Op een smart-tv is dat goed mogelijk.” 
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen