Eind goed, al goed: toch jeugdprinsenpaar in Hulsberg

Print

Afbeelding: Luc Lodder

Hulsberg - Hulsberg heeft toch nog een jeudprinsenpaar gekregen. Prins Rik en prinses Daphne werden zoals gepland uitgeroepen, zo bleek zaterdagmiddag tijdens de jeugdzitting in het gemeenschapshuis.

Eerder deze week trokken de twee zich volgens berichten terug, zwaar teleurgesteld omdat hun foto nog voor de proclamatie op de Facebookpagina van weekblad De Hulsberger had gestaan.

Verrassing 
Dat ze er nu toch stonden kwam dus net zo goed als een grote verrassing. Met hun actie hadden ze de spanning teruggebracht. Volgens vorst Frans Hagemans was er veel overredingskracht nodig om de twee over te halen mee te doen. 

List
Een zaterdag verspreide verklaring van de ouders en de carnavalsvereniging leert niettemin dat het nooit de bedoeling is geweest dat het jeugdprinsenpaar niet zou worden uitgeroepen. Het paar was wel erg ontgoocheld geweest. Toen is een list bedacht om de spanning terug te brengen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →