Familie verongelukte Dominique intens verdrietig: 'Ik stuur haar nog steeds appjes'

Print
Familie verongelukte Dominique intens verdrietig:  'Ik stuur haar nog steeds appjes'

Afbeelding: Facebook

De familie van Dominique Lousberg kan nog maar moeilijk geloven dat ze nooit meer thuiskomt. Het fotomodel werd eind november slachtoffer van een afschuwelijk spookrijdrama in Roermond.

Moeder Cindy (52) en zus Sam (27) blijven achter met intens verdriet en onbeantwoorde vragen. "Soms denk ik: even Do bellen", zegt Cindy tegen De Telegraaf. "En daarna denk ik: o nee, dat kan niet meer." Ook Sam had heel veel contact met haar zus. En dat mist ze nu enorm: "Ik stuur haar nog steeds appjes, ik wil nog zo veel met haar delen."

Lees ook: Vriend Dominique zag spookrijdrama A73 voor zijn ogen gebeuren

Foto's
Troost probeert de familie te vinden bij de vele foto's die Dominique in haar korte leven maakte. Cindy: "Op mijn telefoon heb ik een mapje met die foto’s en video’s. Elke avond voor het slapengaan, kijk ik dat."

Drank
Of de 26-jarige spookrijder die Dominique doodreed gedronken had, is nooit opgehelderd. Volgens het Openbaar Ministerie is het juridisch niet mogelijk om het bloed van een overledene te testen. De nabestaanden van Dominique zullen dus nooit weten wat de exacte toedracht was van het spookrijdrama.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen