Inbreker en straatrover aangehouden in verzorgingshuis

Print
Inbreker en straatrover aangehouden in verzorgingshuis

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Geleen - De politie heeft in een verzorgingshuis in Geleen een 35-jarige man uit Maastricht aangehouden die wordt verdacht van meerdere straatroven en een inbraak.

De man werd dinsdagavond op heterdaad betrapt bij een inbraak van een verzorgingshuis op de Olympiastaete. Personeelsleden wisten de inbreker in bedwang te houden, waarna agenten hem konden aanhouden.

Drie straatroven
De gestolen goederen bleken na onderzoek de buit te zijn van drie straatroven in Geleen. Afgelopen vrijdag werd op de Gravenstraat een 90-jarige vrouw uit Geleen beroofd van haar handtas. Zij raakte daarbij gewond aan haar hoofd en hield een gebroken pols over aan het voorval.

Handtas
Op de Dr. Nolenslaan werd zondag een 89-jarige vrouw van haar handtas beroofd door een fietser. En dinsdag sloeg een verdachte op een fiets toe op de Jos Klijnenlaan bij een 59-jarige vrouw uit Geleen.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →