ParkCity Live voegt Nena toe aan line-up

Print
ParkCity Live voegt Nena toe aan line-up

Afbeelding: EPA/Daniel Reinhardt

Popfestival ParkCity Live in Heerlen heeft de Duitse zangeres Nena gestrikt.

De artieste uit Noordrijn-Westfalen staat op zaterdag 30 juni op de mainstage.

Hits
Nena, inmiddels 57, heeft al een hele carrière achter zich. Ze bracht zes albums en 20 singles uit en had succes met nummers als 99 Luftballons, Nur geträumt, Leuchtturm en Irgendwie, irgendwo, irgendwann. Met een nieuwe versie van dat laatste nummer scoorde ze samen met Kim Wilde in 2003 nog een keer een hit.

Anouk wel, Boef niet
Naast Nena zijn deze zomer ook Anouk, Miss Montreal en Chef'Special te bekijken in Heerlen. Rapper Boef is dan weer niet welkom, zijn optreden op ParkCity Live werd onlangs geannuleerd vanwege dubieuze uitlatingen over vrouwen. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen