Hoogzwangere Chantal Janzen grapt over haar postuur

Print
Hoogzwangere Chantal Janzen grapt over haar postuur

Janzen verlangt terug naar haar platte buik Afbeelding: Instagram

Chantal Janzen (38) is ergens dit voorjaar uitgerekend van haar tweede kindje, maar de actrice-presentatrice verlangt nu al naar het moment dat ze weer superslank door het leven kan gaan. In een hilarische Instagram-post annex 'opsporingsbericht' blikt de Tegelse alvast vooruit op dat moment.

"De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: vrouw met platte buik gezocht, al zeker vijf maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid", schrijft Janzen bij een selfie die ze voor de zwangerschap maakte in een spiegel op de schoorsteenmantel. 

Signalement
Ze vervolgt: "Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: niet veel. Een roze broekje met blauwe top, met potlood aangezette wenkbrauwen, die dag geen mascara (schijnbaar zeer uitzonderlijk), en meestal lipgloss op de mond." Over de glans op haar lippen stelt ze ook nog: "Al kan dit tegenwoordig ook vet zijn van dergelijke versnaperingen..."

 

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: Vrouw met platte buik gezocht, al zeker 5 maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid. Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: Een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: Niet veel. Een roze broekje met blauwe top, met potlood aangezette wenkbrauwen, die dag geen mascara (schijnbaar zeer uitzonderlijk), en meestal lipgloss op de mond. Al kan dit tegenwoordig ook vet zijn van dergelijke versnaperingen. Ook al speelde deze zaak al langer geleden, de familie (wellicht vooral partner) wil deze vrouw graag terugzien. Het schijnt echter dat ze vrij rondloopt maar vrijwel onherkenbaar is geworden. Herkent u toch de vrouw, of heeft u informatie over deze zaak die bij de politie nog niet bekend is, meld dit dan via dit account. Dankuwel.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Echtgenoot
Volgens Chantal willen haar familie en vooral echtgenoot Marco Geeratz (45) de vrouw op de foto graag terugzien. "Het schijnt echter dat ze vrij rondloopt maar vrijwel onherkenbaar is geworden. Herkent u toch de vrouw, of heeft u informatie over deze zaak die bij de politie nog niet bekend is, meld dit dan via dit account", grapt Chantal nog even verder. 

Likes
De post werd in korte tijd getrakteerd op meer dan 45.000 likes en een groot aantal reacties van volgers die dubbel liggen van het lachen en de bekentenis van het RTL-gezicht herkenbaar vinden. Chantal Janzen en haar man hebben samen al zoontje James (8). Uit een eerdere relatie heeft Geeratz  twee dochters (Esmée en Isaa ) en zoon Zion. De voormalige levenspartner van Chantals man is voogd van hun zoontje James en een goede vriendin van het koppel.  Chantal Janzen liet recent doorschemeren dat James er een broertje bij krijgt. Wanneer ze precies is uitgerekend, houdt ze nog voor zich. 

Lees ook: Chantal Janzen presenteert nieuw programma op RTL4

Sneller
Chantal Janzen wist overigens niet waar ze het moest zoeken toen ze ontdekte dat ze zwanger  is. "Het kwam toch sneller dan we dachten", vertelde ze vorig jaar. Nadat ze besefte dat het wel goed móet komen, bedaarde ze. "Het is je kind en daar zet je alles voor opzij." Een tweede kindje is 'ongelooflijk welkom', liet ze ook los. "Ik ben er wel al een tijd mee bezig geweest. Een aantal jaar geleden had ik onrustige cellen bij mijn baarmoederhals en die moesten weggehaald worden. Toen dacht ik even 'ik wil dat daar even niets gebeurt'. Die schrik moest ik te boven komen. Vorig jaar  (2016, red.) kwam ik er niet zo goed achter of ik het wel wilde. Maar toen ik met de pil stopte, was ik meteen in verwachting. Dat was mentaal wel even zo dat ik dacht: Dan moet het zo zijn."

 

#twins

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op