Walda zoekt steun voor ‘Vuur van Heerlen’

Print
Walda zoekt steun voor  ‘Vuur van Heerlen’

Lotte Walda Afbeelding: Luc Lodder

Singersongwriter Lotte Walda is een actie begonnen om op het Pancratiusplein of het Schelmenhofje in Heerlen optredens te organiseren bij een ‘kampvuur.’

Walda, momenteel op vakantie in Spanje, zoekt via Facebook steun voor het initiatief, naar een idee dat zij  samen met Ron Meyer van de SP kreeg na winterevenement Holy Moly.

Inspiratie
Walda: "Afgelopen maand maakte Heerlen kennis met de magische sfeer van muziek, gezelligheid en inspiratie rond het kampvuur van het winterevenement Holy Moly Heerlen en natuurlijk ook met mijn eigen festival! Een van de gezelligste dingen vond ik toch wel het kampvuur... Eigenlijk vond ik het heel jammer dat dit vuur na Holy Moly  Heerlen weer wegging. Daarom kwam ik samen met Ron Meyer op het idee om het vuur weer te laten branden!”

Gezellig
Walda wil de komende ‘koude en donkere maanden’ avonden bij kampvuur organiseren op het Pancratiusplein of het Schelmenhofje.  De Heerlense muzikante  vraagt niet alleen steun van de gemeente voor het ‘’Vuur van Heerlen’’, maar plaatste ook een oproep voor "muzikanten, dichters, sprekers en anderen die uit liefde voor Heerlen meedoen aan het Vuur van Heerlen.  Veel gezellige mensen die van een kampvuur en fijne optredens midden in onze stad houden.”

Hun initiatief wordt inmiddels gesteund door meer of minder bekende Heerlenaren als Harrie Sevriens, Angelo Bombrini, Lex Nelissen, Geerd Simonis, Jeroen Arons, Beb de Breier en Sjon King Mobe Mobers.